Sandra Bullock vs. Penélope Cruz

Sandra Bullock päihittää Penélope Cruzin asenteessa ja huumorintajussa. Sandra nähdään parhaillaan elokuvissa The Heat ja Gravity. Jälkimmäisen veikataan kahmivan palkintoja ensi vuoden alussa järjestettävissä Hollywood-gaaloissa. ©HFPA
Sandra Bullock päihittää Penélope Cruzin asenteessa ja huumorintajussa. Sandra nähdään parhaillaan elokuvissa The Heat ja Gravity. Jälkimmäisen veikataan kahmivan palkintoja ensi vuoden alussa järjestettävissä Hollywood-gaaloissa. ©HFPA

 

Penélope Cruz on kaunis ja kiva, mutta hänessä ei ole samanlaista särmää kuin Sandra Bullockissa. Penélope nähdään tänään ensi-iltansa saavassa The Counselor -leffassa. ©HFPA
Penélope Cruz on kaunis ja kiva, mutta hänessä ei ole samanlaista särmää kuin Sandra Bullockissa. Penélope nähdään tänään ensi-iltansa saavassa The Counselor -leffassa. ©HFPA