Gerard Butler: Olen lapsekas

© HFPA
© HFPA

Skottinäyttelijä Gerard Butler, 43, on viilettänyt pitkään sinkkuna. Elämä muuttui, kun hän rakastui yhdeksän kuukautta sitten romanialaismalli Madalina Gheneaan, 24.

”Ennen pistin uran ykkössijalle, ja olin valmis lähtemään päivän varoitusajalla kuvaamaan toiselle puolelle maailmaa. Silloin en osannut elää tasapainoisesti vaan keskitin kaiken energiani töihin. Nyt olen valmis ottamaan rennommin työrintamalla ja panostamaan yksityiselämääni.”

Häntä melkein 20 vuoden ikäero ei haittaa.

”Minä olen mieleltäni lapsekas, hän taas aikuisempi. Tosin kropassa ikä alkaa tuntua. Haluan lapsia pian, että voin olla aktiivinen isä. Opettaa jälkikasvua pelaamaan jalkapalloa tai miekkailemaan. Jos odotan paljon pitempään, joudun opettamaan heitä pyörätuolissa.”

Gerard on ollut flirttailijan maineessa.

”Minulla on pelurin maine, mutta yleensä tarkoitukseni on olla mukava. Olen ystävällinen kundeille ja mimmeille. Mukavuus sekoitetaan usein flirttailuksi.”