Terveisiä Transilvaniasta, ei kun siis Budapestistä

Kävin Budapestissä Dracula-sarjan kuvauksissa. Jenkeissä sarja alkanee syksyllä, Suomen lähetysaikoja en vielä tiedä. Ohjelman pääosan esittäjän, Jonathan Rhys Meyers, haastattelu oli paikallisessa Four Seasons -hotellissa. Irkkumies oli innoissaan legendaarisesta verenimijähahmostaan, kreivi Draculasta.
Kävin Budapestissä Dracula-sarjan kuvauksissa. Jenkeissä sarja alkanee syksyllä, Suomen lähetysaikoja en vielä tiedä. Ohjelman pääosan esittäjän, Jonathan Rhys Meyers, haastattelu oli paikallisessa Four Seasons -hotellissa. Irkkumies oli innoissaan legendaarisesta verenimijähahmostaan, kreivi Draculasta.
Draculan muut näyttelijät tapasin kollegoideni kanssa illalla Fausto’s-italialaisravintolassa. Kuten kuvasta näkyy, meillä oli hauskaa!
Draculan muut näyttelijät tapasin kollegoideni kanssa illalla Fausto’s-italialaisravintolassa. Kuten kuvasta näkyy, meillä oli hauskaa!