Divergent – taistele pelkojasi vastaan tai kuole

Divergent-leffan tarina sijoittuu tulevaisuuden Chicagoon. Joka vuosi 16-vuotiaat nuoret jaotellaan viiteen kategoriaan heidän luonteenpiirteidensä mukaan; epäitsekkäisiin, rauhallisiin, rehellisiin, urheisiin ja älykkäisiin. Elokuvan päähenkilö, Tris, on erilainen, sillä hän sopii kolmeen eri kategoriaan. Kun hänen salaisuutensa paljastuu, on hän kuolemanvaarassa. Kuvassa pätkän ohjaaja, Neil Burger, pääosan esittäjät Shailene Woodley ja Theo James sekä Divergent-novellin kirjoittanut Veronica Roth. Leffan ensi-ilta on ensi keväänä.
Divergent-leffan tarina sijoittuu tulevaisuuden Chicagoon. Joka vuosi 16-vuotiaat nuoret jaotellaan viiteen kategoriaan heidän luonteenpiirteidensä mukaan; epäitsekkäisiin, rauhallisiin, rehellisiin, urheisiin ja älykkäisiin. Elokuvan päähenkilö, Tris, on erilainen, sillä hän sopii kolmeen eri kategoriaan. Kun hänen salaisuutensa paljastuu, on hän kuolemanvaarassa. Kuvassa pätkän ohjaaja, Neil Burger, pääosan esittäjät Shailene Woodley ja Theo James sekä Divergent-romaanin kirjoittanut Veronica Roth. Leffan ensi-ilta on ensi keväänä.