Harrison ja Matt: Iloiset miehet Los Angelesissa

Kesä? Vai Los Angelesin ilmassa naurukaasua? Jäyhänä miehenä tunnettu Harrison Ford nauratti toimittajia tänään kuin stand up -koomikko konsanaan. Koskaan aiemmin en ole nähnyt miehen hymyilevän haastattelussa yhtä leveästi. Kuva puhukoon puolestaan. Konkari nähdään seuraavaksi Paranoia-trillerissä elokuun lopussa.
Kesä? Vai Los Angelesin ilmassa naurukaasua? Jäyhänä miehenä tunnettu Harrison Ford nauratti toimittajia tänään kuin stand up -koomikko konsanaan. Koskaan aiemmin en ole nähnyt miehen hymyilevän haastattelussa yhtä leveästi. Kuva puhukoon puolestaan. Konkari nähdään seuraavaksi Paranoia-trillerissä elokuun lopussa.
Matt Damon on aina ollut sympaattinen, mutta ujon puoleinen. Viime aikoina hänestä on kehkeytynyt varsinainen vitsiniekka. Lienee ottanut mallia kaveriltaan George Clooney’lta. Silti, vain harvoin Suomen sukuinen näyttelijä paljastaa näin leveästi täydellisen hammasrivistönsä. Syy siihen saattaa olla myös kuukauden kestänyt kesäloma perheen kanssa Costa Ricassa. Matt nähdään elokuussa kahdessa elokuvassa, Elysium-toimintapätkässä ja My Life with Liberace -ihmissuhdedraamassa.
Matt Damon on aina ollut sympaattinen, mutta ujon puoleinen. Viime aikoina hänestä on kehkeytynyt varsinainen vitsiniekka. Lienee ottanut mallia kaveriltaan George Clooney’lta. Silti, vain harvoin Suomen sukuinen näyttelijä paljastaa näin leveästi täydellisen hammasrivistönsä. Syy siihen saattaa olla myös kuukauden kestänyt kesäloma perheen kanssa Costa Ricassa. Matt nähdään elokuussa kahdessa elokuvassa, Elysium-toimintapätkässä ja My Life with Liberace -ihmissuhdedraamassa.