Julmaa huvia Caten kanssa

Suomen-matkan jälkeen on suoriutumispaineita. Mitä kirjoitan? Kiinnostaako ketään? Miltä näytän? Kiinnostaako sekään ketään? Joten palaan bloggaajan arkeen laiskasti, mutta julmasti. Laiskasti sen takia, että kerron vain, että Cate Blanchett on hyvä uudessa elokuvassaan, Woody Allenin ohjaamassa Blue Jasmine. Julmasti sen takia, että ylipäätään julkaisen kuvan minusta ja Catesta. Minun olisi kannattanut puuteroida naamani ennen kuvan ottoa ja vetää vatsa sisään. No, jälkikäteen on turha jossitella… ©HFPA
Suomen-matkan jälkeen on suoriutumispaineita. Mitä kirjoitan? Kiinnostaako ketään? Miltä näytän? Kiinnostaako sekään ketään? Joten palaan bloggaajan arkeen laiskasti, mutta julmasti. Laiskasti sen takia, että kerron vain, että Cate Blanchett on hyvä uudessa elokuvassaan, Woody Allenin ohjaamassa Blue Jasmine. Julmasti sen takia, että ylipäätään julkaisen kuvan minusta ja Catesta. Minun olisi kannattanut puuteroida naamani ennen kuvan ottoa ja vetää vatsa sisään. No, jälkikäteen on turha jossitella…
©HFPA