Matthew McConaughey: Seuraava Oscar-voittaja?

Matthew McConaughey nähdään tällä hetkellä televisiosarjassa True Detective. Hän on voittanut tänä vuonna Dallas Buyers Club -elokuvan AIDS:ia sairastavan Ron Woodroof -roolista Kultaisen maapallon ja näyttelijäliiton SAG-palkinnon. Hän on ehdolla myös Oscar-gaalassa, joka pidetään 2. maaliskuuta. ”Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen voittanut arvostettuja palkintoja ja olen ehdolla Oscar-gaalassa. Nautin kokemuksesta”, hän kertoi tällä viikolla Los Angelesissa. Yllä olevan kuvan ottohetkellä hän muistelee tilannetta, kun Jessica Chastain julkisti, että Matthew on Golden Globe -palkinnon voittaja. ”Jessica sanoi voittajan nimen ensimmäisen tavun ja piti pienen tauon sen jälkeen. Kävin nopeasti läpi muiden ehdokkaiden nimet. Sitten tajusin, että minä olen voittaja.”
Matthew McConaughey nähdään tällä hetkellä televisiosarjassa True Detective. Hän on voittanut tänä vuonna Dallas Buyers Club -elokuvan AIDS:ia sairastavan Ron Woodroof -roolista Kultaisen maapallon ja näyttelijäliiton SAG-palkinnon. Hän on ehdolla myös Oscar-gaalassa, joka pidetään 2. maaliskuuta. ”Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen voittanut arvostettuja palkintoja ja olen ehdolla Oscar-gaalassa. Nautin kokemuksesta”, hän kertoi tällä viikolla Los Angelesissa.
Yllä olevan kuvan ottohetkellä hän muistelee tilannetta, kun Jessica Chastain julkisti, että Matthew on Golden Globe -palkinnon voittaja. ”Jessica sanoi voittajan nimen ensimmäisen tavun ja piti pienen tauon sen jälkeen. Kävin nopeasti läpi muiden ehdokkaiden nimet. Sitten tajusin, että minä olen voittaja.”