Tarvitseeko sanoa enempää: George Clooney

Photo: William Rutten
Työt eivät alkaneet hullummin tänä vuonna. Ensimmäinen keikkani oli George Clooneyn tapaaminen. Hollywood Foreign Press Association palkitsee hänet ensi sunnuntain pidettävässä Golden Globe -gaalassa Cecil B. DeMille -kunniapalkinnolla. Kuva: William Rutten
Työt eivät alkaneet hullummin tänä vuonna. Ensimmäinen keikkani oli George Clooneyn tapaaminen. Hollywood Foreign Press Association palkitsee hänet ensi sunnuntain pidettävässä Golden Globe -gaalassa Cecil B. DeMille -kunniapalkinnolla. Kuva: William Rutten
Clooney esitteli onnellisena kultaista vihkisormustaan. Hän meni naimisiin vaimonsa, asianajaja Amalin kanssa syyskuussa. Minun oli ”pakko” kysyä, miten avioliitto on muuttanut hänen elämäänsä. Kuva: William Rutten
Clooney esitteli onnellisena kultaista vihkisormustaan. Hän meni naimisiin vaimonsa, asianajaja Amalin kanssa syyskuussa. Minun oli ”pakko” kysyä, miten avioliitto on muuttanut hänen elämäänsä. Kuva: William Rutten
”Olen onnellinen. Olemme kiinnostuneita samanlaisista asioista ja minulla on kumppani kenen kanssa voin tehdä asioita. Kuvaan kuukauden elokuvaa New Yorkissa ja Amal luennoi sinä aikana ihmisoikeuksista Columbian yliopistossa. Ainut haittapuoli tilanteessa Amalin kannalta on se, että kuvaajat seuraavat häntä töihin. Hän ei ole tottunut siihen”, hyväntuulinen Clooney kertoi tänään West Hollywoodissa, HFPA:n hänelle järjestämässä juhlatilaisuudessa. Kuva: William Rutten
”Olen onnellinen. Olemme kiinnostuneita samanlaisista asioista ja nyt minulla on kumppani kenen kanssa voin tehdä asioita. Kuvaan kuukauden elokuvaa New Yorkissa ja Amal luennoi sinä aikana ihmisoikeuksista Columbian yliopistossa. Ainut haittapuoli tilanteessa Amalin kannalta on se, että kuvaajat seuraavat häntä töihin. Hän ei ole tottunut siihen”, hyväntuulinen Clooney kertoi tänään West Hollywoodissa, HFPA:n hänelle järjestämässä juhlatilaisuudessa. Kuva: William Rutten
Lisäksi hän kiittelee vaimonsa hyvää tyylitajua. ”Kuten tiedät, minä viihdyn t-paidoissa ja farkuissa, mutta kun olen hänen kanssaan, joudun kiinnittämään pukeutumiseeni enemmän huomiota. Se ei ole välttämättä pahitteeksi.” Kuva: HFPA
Lisäksi hän kiittelee vaimonsa hyvää tyylitajua.
”Kuten tiedät, minä viihdyn t-paidoissa ja farkuissa, mutta kun olen hänen kanssaan, joudun kiinnittämään pukeutumiseeni enemmän huomiota. Se ei ole välttämättä pahitteeksi.” Kuva: HFPA