Jon Hamm muutti elämäntapansa

Tapasin Jon Hammin vuorokausi sen jälkeen, kun tieto hänen kuukauden mittaisesta vieroitushoidosta oli vuotanut julkisuuteen. HFPA:n haastattelussa hän kiitti perhettään ja ystäviään, jotka ovat olleet hänen tukenaan vaikeina aikoina. Sen enempää hän ei halunnut puhua julkisuudessa asiasta. Mediahulabaloosta huolimatta Mad Men -sarjan tähti oli hyvällä tuulella. Hittiohjelman kuvaukset ovat loppuneet, ja Jon etsii nyt uusia haasteita. Kuva: HFPA
Tapasin Jon Hammin vuorokausi sen jälkeen, kun tieto hänen kuukauden mittaisesta vieroitushoidosta oli vuotanut julkisuuteen. HFPA:n haastattelussa hän kiitti perhettään ja ystäviään, jotka ovat olleet hänen tukenaan vaikeina aikoina. Sen enempää hän ei halunnut puhua julkisuudessa asiasta. Mediahulabaloosta huolimatta Mad Men -sarjan tähti oli hyvällä tuulella. Hittiohjelman kuvaukset ovat loppuneet, ja Jon etsii nyt uusia haasteita. Kuva: HFPA