Hugh Jackman: Laulan suihkussa

© HFPA
© HFPA

Les Misérables -musikaalin tähti, Hugh Jackman, laulaa päivittäin kotona.

”Ensin avaan ääntäni suihkussa. Jatkan sen jälkeen sävelasteikon läpi käymistä niin kauan kuin lapset pyytävät minua lopettamaan. Olemme musikaalinen perhe. Yleensä joku meistä laulaa tai sitten meillä soi Deb-vaimoni valitsema musiikki”, sympaattinen australialaisnäyttelijä kertoi, kun tapasimme New Yorkissa.

Tosin Jean Valjean -rooli sai hänet hiljaiseksi vapaalla.

”Halusin säästää ääntäni musikaalia varten, joten kuvaustauoilla pysyttelin lämpimässä, join kuumaa enkä puhunut pahemmin vaan ratkoin palapelejä.”

Les Misérables -musikaalin päärooli jännitti häntä.

”Tiesin reilut puoli vuotta ennen kuvauksia, että sain osan. Minulla oli reilusti aikaa valmistautua, mutta myös aikaa miettiä, että jos en onnistu kuulostamaan vakuuttavalta, teen itsestäni naurettavan. Kolme viikkoa ennen kuvauksia epäilin kykyjäni erityisen paljon. Vaimoni rauhoitteli minua ja sanoi, että käyn joka roolin kanssa läpi samanlaisen prosessin. Omien taitojen epäileminen kuuluu asiaan, mutta pelolle ei saa antaa niin isoa valtaa, että se estää asioiden tekemisen. Päivän päätyttyä Deb oli rauhoittanut minut ja saanut minut taas uskomaan taitoihini.”

Seuraavaksi Hugh Jackman nähdään Wolverine-toimintafantasiassa heinäkuussa.

”Wolverine ei tule laulamaan. Sen fanit varmaan sylkisivät naamalleni, jos niin kävisi. Ja urani olisi lopussa.”