Jennifer Lopez: Haluaisin tihkua glamouria valkokankaalla


Jennifer Lopez
on taitava liikenainen.

”Vuoden alussa pidin kokouksen kaikkien businesspartnereideni kanssa. Kävimme läpi tämän vuoden tavoitteeni niin näyttelijänä, muusikkona, tanssijana, tv-kasvona, vaatesuunnittelijana, hajuvesien kehittäjänä ja monien muiden projektien jäsenenä. Minulla on näkemyksiä siitä, mitä haluan tehdä. Olen palkannut alan parhaat tiimiini sen takia, että he hiovat ajatuksistani kristallin kirkkaita lopputulokisa”, diivan maineessa oleva, mutta hurjan mukava Jennifer kertoi Los Angelesissa.

Moniosaaja nähdään Parker-rikostrillerissä yhdessä Jason Stathamin kanssa.

”Meidän molempien julkinen imago eroaa siitä, millaisia olemme oikeasti. Jason on kovan ja vahvan miehen maineessa, mutta hän osaa olla myös hauska ja seurallinen. Nauroimme paljon kuvauksissa. Minä taas osaan ottaa muut huomioon. Olen oppinut, että kun kohtelee muita hyvin, on heidän kanssa helppo työskennellä.”

Musiikkivideoissa J.Lo nähdään yleensä seksikkäänä viettelijättärenä, elokuvissa enemmän naapurintyttömäisissä rooleissa.

”En tiedä, miksi minua ei palkata elokuvissa seksikkäisiin osiin. En pistäisi pahaksi, jos tihkuisin joskus glamouria valkokankaalla. Elokuvien ohjaajat tuntuvat menevän pintaa syvemmälle ja näkevät sisäisen olemukseni. Tosin on mukavaa, että saan näyttää eri puolia itsestäni. Seksikkyys kuuluu musiikkiini, inhimillisyys elokuviini.”