Mark Wahlberg: Yösyöpöttely oli rankkaa

Mark Wahlberg Hulluutta, tyhmyyttä vai ahneutta? Michael Bay’n ohjaama Pain & Gain -toimintakomedia pursuaa pumpattuja lihaksia, bikinivartaloita, seksiä, väkivaltaa ja käsittämättömän tyhmiä ideoita. Leffan tähdet, Mark Wahlberg ja Dwayne Johnson, nostivat rautaa ennen kuvausten alkua. Tapasin heidät Miamissa, johon tositapahtumiin perustuva, uskomaton kidnappaustarina sijoittuu.

”Painoin ennen leffan kuvauksia 74 kiloa, mutta sain nostettua massaa 96 kiloon. Söin 10 – 12 kertaa päivässä. Kehitin samaan aikaan omaa Marked-ravintolisäkesarjaa, ja testasin tuotteitani. Aluksi syöminen oli hauskaa, mutta sitten siitä tuli haaste. Varsinkin yösyöpöttely oli rankkaa, koska minun piti herätä varta vasten sitä varten”, mukava Mark kertoi.

Showpainijanakin tunnettu Dwayne Johnson täytti tänä vuonna 40.Dwayne Johnson

”Liikkuminen on minulle elämäntapa, mutta yritän suhtautua siihen nykyään järkevästi. Syön 6 – 7 kertaa päivässä, paljon proteiinia, vihanneksia ja kalaa sekä ravintolisäkkeitä. Kysyin ruokaterapeutilta apua terveellisen ruokavalion ylläpitämiseen. Minulla on kerran viikossa tai kahdessa mässypäivä. Silloin syön pizzaa ja suklaaleivoksia, ja joskus twiittaan niistä kuvia”, hauska Dwayne sanaili.  

Pain & Gain -leffan ensi-ilta on 23.6.