Bradley Cooper: Kankkunen ei ketuta enää

 

Bradley Cooper nimittää Zach Galifianakisia "korkeamman tahon siunaamaksi". ©HFPA
Bradley Cooper nimittää Zach Galifianakisia “korkeamman tahon siunaamaksi”. ©HFPA

Kauhea kankkunen -trilogian nelikko eli Zach Galifianakis, Ken Jeong, Ed Helms ja Bradley Cooper eivät ole roolihahmojensa kaltaisia rällästäjiä. Päinvastoin. Heille ei kuppi juurikaan maistu siviilissä.

”Lopetin alkoholin juomisen reilu vuosi sitten ja olen laihtunut sen jälkeen hurjasti. Olen fuskannut kaksi kertaa, sillä join kaverini häissä sekä omassa vihkitilaisuudessani viime elokuussa”, rauhallinen Zach Galifianakis kertoo Las Vegasissa.

Lääkäriksi opiskellut Ken Jeong taas väittää, että on huppelissa kahden lasin jälkeen. Ensimmäisessä osassa häntä nähtiin neljä minuuttia, toisessa parikymmentä minuuttia ja kolmannessa hän on tarinan kantava voima.

”Kysyin ensimmäisen osan alastonkohtaukseen lupaa vaimoltani. Hän kamppaili silloin rintasyövän kanssa ja kävi kemoterapiassa. Hän kannusti minua olemaan rohkea ja ottamaan riskejä. Hän myös heitti, että katsojien itsetunto kohoaa sen jälkeen, kun he ovat nähneet minut alasti”, humoristinen Ken sanoo.

Kuultuaan kavereidensa juomatottumuksista, Ed Helms myöntää olevansa porukan bilettäjä. Kommentissa on sarkasmia.

”Juon silloin tällöin pari drinkkiä, mutta hurjat vuodet kuuluvat nuoruuteni. Onneksi en ole ollut kuitenkaan tapaturma-altis hahmoni Stun tapaan. Humaltuessa olen korkeintaan oksentanut”, hän toteaa ensin naama peruslukemilla ja naurahtaa perään.

Bradley Cooper taas on ollut juomatta vuosia, mutta muistaa ensimmäisen kertansa.

”Olin 12-vuotias ja kylässä kaverini luona. Hänen vanhempi siskonsa frendeineen houkutteli meidät maistamaan kaljaa. Se oli heistä söpöä ja minä olin iloinen tilaisuudesta.”

Kauhea kankkunen 3 -leffa on elokuvateattereissa. Lue Bradley Cooper -haastatteluni perjantain Metrosta.

Bradley Cooper kuvailee Ken Jeongia pelottomaksi. ©HFPA
Bradley Cooper kuvailee Ken Jeongia pelottomaksi. ©HFPA
Ed Helms on Bradley Cooperin mukaan  villin lahjakas. ©HFPA
Ed Helms on Bradley Cooperin mukaan villin lahjakas. ©HFPA
Itseään Bradley Cooper kuvaa uteliaaksi. ©HFPA
Bradley Cooper kertoo, että on utelias. ©HFPA