Chris Evans tuo Kapteeni Amerikan nykypäivään

Captain America: The Winter Soldier sijoittuu nykypäivään. Elokuvan ohjaaja Joe Russo lupailee, että se on toimintapainotteinen trilleri.  Chris Evans nähdään taas Kapteeni Amerikkana. ”Ensimmäisessä filmissä hän taisteli toisessa maailmansodassa. Sen lopussa hän heräsi koomasta nykypäivänä. Tässä tarinassa hän on sopeutunut nyky-yhteiskuntaan, eikä hän enää ihmettele, mikä on internet tai kännykkä. Niistä vitsaileminen olisi väljähtynyttä”, Chris selitti Comic-Conissa. Ensi vuonna ilmestyvässä leffassa Kapteeni Amerikka ystävystyy syvällisemmin Mustan Lesken (Scarlett Johansson) kanssa.
Captain America: The Winter Soldier sijoittuu nykypäivään. Elokuvan ohjaaja Joe Russo lupailee, että se on toimintapainotteinen trilleri. Chris Evans nähdään taas Kapteeni Amerikkana. ”Ensimmäisessä filmissä hän taisteli toisessa maailmansodassa. Sen lopussa hän heräsi koomasta nykypäivänä. Tässä tarinassa hän on sopeutunut nyky-yhteiskuntaan, eikä hän enää ihmettele, mikä on internet tai kännykkä. Niistä vitsaileminen olisi väljähtynyttä”, Chris selitti Comic-Conissa. Ensi vuonna ilmestyvässä leffassa Kapteeni Amerikka ystävystyy syvällisemmin Mustan Lesken (Scarlett Johansson) kanssa.