Tulossa uudenlainen Hämähäkkimies

Ensi toukokuussa ilmestyvä The Amazing Spider-Man 2 vie Hämähäkkimiehen uusiin seikkailuihin. ”Viime vuonna ilmestyneessä filmissä halusimme kertoa tutun tarinan siitä, kuinka Peter Parkerista tuli Hämähäkkimies. Oli haastavaa kuvata stoori, jonka Tobey Maguire oli jo kertaalleen tehnyt hyvin kymmenisen vuotta sitten. Uudessa elokuvassa pääsemme kertomaan erilaisen tarinan ja se on jännittävää”, elokuvan nimikko-osassa nähtävä Andrew Garfield (kesk.) kertoi Comic-Conissa. Kuvassa myös Hämiksen lapsuudenystävänä nähtävä Dane DeHaan (vas.) ja päävihollista, Elektro, esittävä Jamie Foxx.
Ensi toukokuussa ilmestyvä The Amazing Spider-Man 2 vie Hämähäkkimiehen uusiin seikkailuihin. ”Viime vuonna ilmestyneessä filmissä halusimme kertoa tutun tarinan siitä, kuinka Peter Parkerista tuli Hämähäkkimies. Oli haastavaa kuvata stoori, jonka Tobey Maguire oli jo kertaalleen tehnyt hyvin kymmenisen vuotta sitten. Uudessa elokuvassa pääsemme kertomaan erilaisen tarinan ja se on jännittävää”, elokuvan nimikko-osassa nähtävä Andrew Garfield (kesk.) kertoi Comic-Conissa. Kuvassa myös Hämiksen lapsuudenystävänä nähtävä Dane DeHaan (vas.) ja päävihollista, Elektro, esittävä Jamie Foxx.