Larry David: Koomikko saa olla keskenkasvuinen

Larry David kehitti Seinfeld-sarjan yhdessä Jerry Seinfeldin kanssa. Larry oli ohjelman käsikirjoittaja ja tuottaja vuodesta 1989 vuoteen 1998. Sen jälkeen hänet on nähty kameran edessä tilannekomediasarjassa Jäitä hattuun, ja viimeksi HBO-kanavan elokuvassa Clear History. Tapasin Larryn torstaina. Hän kuvaili olevansa kuin 13-vuotias pikkupoika, jonka seurassa naiset ärsyyntyvät nopeasti. ”Vain koomikoilla on oikeus olla keskenkasvuisia”, hän vitsaili haastattelun aikana.
Larry David kehitti Seinfeld-sarjan yhdessä Jerry Seinfeldin kanssa. Larry oli ohjelman käsikirjoittaja ja tuottaja vuodesta 1989 vuoteen 1998. Sen jälkeen hänet on nähty kameran edessä tilannekomediasarjassa Jäitä hattuun, ja viimeksi HBO-kanavan elokuvassa Clear History. Tapasin Larryn torstaina. Hän kuvaili olevansa kuin 13-vuotias pikkupoika, jonka seurassa naiset ärsyyntyvät nopeasti. ”Vain koomikoilla on oikeus olla keskenkasvuisia”, hän vitsaili haastattelun aikana.