Voimakkaita naisia: Judi Dench, Meryl Streep, Celine Dion, Carrie Underwood

©KU
Tapasin lämminhenkisen Judi Denchin Lontoossa. Hän painotti, että kipeille asioillekin voi nauraa. Motto pätee myös hänen uudessa, tositapahtumiin perustuvassa elokuvassaan, Philomena. Siinä hän esittää teininä raskaaksi tullutta irlantilaista naista. Hän joutuu pakon edessä töihin katoliseen luostariin, ja saa tavata poikaansa vain tunnin päivässä. Lopulta poika annetaan adoptoitavaksi. Philomena alkaa etsiä jälkeläistään eläkeiässä. Tarina koskettaa. ©KU
Tapasin lämminhenkisen Judi Denchin Lontoossa. Hän painotti, että kipeille asioillekin voi nauraa. Motto pätee myös hänen uudessa, tositapahtumiin perustuvassa elokuvassaan, Philomena. Siinä hän esittää teininä raskaaksi tullutta irlantilaista naista. Hän joutuu pakon edessä töihin katoliseen luostariin, ja saa tavata poikaansa vain tunnin päivässä. Lopulta poika annetaan adoptoitavaksi. Philomena alkaa etsiä jälkeläistään eläkeiässä. Tarina koskettaa. ©KU
Meryl Streep on siviilissä lempeä. Samaa ei voi sanoa hänen Violet-hahmostaan August: Osage County -draamakomediassa. Suusyöpää sairastava, lääkekoukussa olevan nainen kehittää painajaismaisen viikonlopun sukulaisilleen, jotka tulevat hänen miehensä hautajaisiin. ”Olen ollut perhetapahtumissa, joissa vuosikymmenien patoutumat ovat niin pinnalla, että tilanne räjähtää, kun joku sanoo väärän sanan”, Meryl miettii aihetta Lontoossa. ©KU
Meryl Streep on siviilissä lempeä. Samaa ei voi sanoa hänen Violet-hahmostaan August: Osage County -draamakomediassa. Suusyöpää sairastava, lääkekoukussa olevan nainen kehittää painajaismaisen viikonlopun sukulaisilleen, jotka tulevat hänen miehensä hautajaisiin. ”Olen ollut perhetapahtumissa, joissa vuosikymmenien patoutumat ovat niin pinnalla, että tilanne räjähtää, kun joku sanoo väärän sanan”, Meryl miettii aihetta Lontoossa. ©KU
Celine Dion yllätti avoimuudellaan. Kanadalainen laulaja laulaa Unfinished Song -draamakomedian tunnusbiisin. Kun haastattelin häntä New Yorkissa, kiteytti hän elokuvan sanoman seuraavasti: ”Älä odota, että joku muu selvittää ongelmat puolestasi. Sinun on itse elettävä elämäsi ja otettava vastuu teoistasi ja sanomisistasi.” Naiselta on ilmestynyt uusi albumi, Loved Me Back to Live. ©KU
Celine Dion yllätti avoimuudellaan. Kanadalainen laulaja laulaa Unfinished Song -draamakomedian tunnusbiisin. Kun haastattelin häntä New Yorkissa, kiteytti hän elokuvan sanoman seuraavasti: ”Älä odota, että joku muu selvittää ongelmat puolestasi. Sinun on itse elettävä elämäsi ja otettava vastuu teoistasi ja sanomisistasi.” Naiselta on ilmestynyt uusi albumi, Loved Me Back to Life. ©KU
Carrie Underwood on porukan nuorin ja rennoin. Oklahoman kasvatti pongahti tähdeksi American Idol -sarjan neljännellä kaudella. Hän julkaisi ensimmäisen singlensä, Inside Your Heaven, kesällä 2005. Häneltä on ilmestynyt sen jälkeen neljä levyä, viimeisin Blown Away viime vuonna. Nyt hän harjoittelee Sound of Music -musikaalin Maria von Trapp -roolia varten. Yhdysvalloissa musikaali nähdään NBC-kanavalla joulukuun 5. päivä. ©KU
Carrie Underwood on porukan nuorin ja rennoin. Oklahoman kasvatti pongahti tähdeksi American Idol -sarjan neljännellä kaudella. Hän julkaisi ensimmäisen singlensä, Inside Your Heaven, kesällä 2005. Häneltä on ilmestynyt sen jälkeen neljä levyä, viimeisin Blown Away viime vuonna. Nyt hän harjoittelee Sound of Music -musikaalin Maria von Trapp -roolia varten. Yhdysvalloissa musikaali nähdään NBC-kanavalla joulukuun 5. päivä. ©KU