Sosie Bacon: Toivottavasti en kaadu Golden Globe -gaalassa

Kirpi ja Sosie BaconKevin Baconin ja Kyra Sedgwickin tytär Sosie Bacon on tämän vuoden Miss Golden Globe. Näyttelijäperheen kasvatin tehtävänsä on ojentaa palkinto voittajille ja ohjata heidät pois lavalta.

”Olen seurannut koko elämäni vanhempiani ja oppinut heiltä paljon viihdeteollisuudesta. Kun sain Miss Golden Globe -keikan, äitini sanoi, että minun on parempi oppia kävelemään koroilla. Sen jälkeen olen käyttänyt jatkuvasti korkokenkiä. Toivottavasti harjoitus on tehnyt mestarin. Tietenkin pelkään, että kaadun. Se olisi todella noloa, sillä tarkoitukseni on auttaa muita”, iloinen mimmi kertoo Beverly Hilton -hotellissa, jossa Golden Globe -gaala pidetään sunnuntaina.

Hän odottaa erityisesti Jennifer Lawrencen, Leonardo DiCaprion ja Oscar Isaac tapaamista sekä illan juontajaparia Tina Fey’tä ja Amy Poehleria.

”He ovat niin hauskoja, että saatan nauraa lavalla. Odotan myös jatkojuhlia, sillä silloin saan syödä taas ranskalaista ja juoda viiniä.”