Jää hyvästi, True Blood

Arvaatko kumpi on tässä suhteessa pehmo ja kumpi kovis? Haastattelin tänään viimeistä kertaa Anna Paquinia ja Stephen Moyeria sarjan True Blood näyttelijöinä. Viimeinen kausi on jo purkissa, ja lähitulevaisuudessa pari aikoo lomailla lastensa kanssa ennen kuin he aloittavat eri projektien kehittämisen HBO-kanavalle. Annan uusi tukkatyyli on riemuhuuto vapaudelle ja sille, että hän saa värjätä hiuksensa minkä värisiksi haluaa. Kyllä, Anna on kovis, joka ei usko rakkauteen ensi silmäyksellä. Hän kehotti kysymään pehmokysymyksiä siipaltaan. :)
Arvaatko kumpi on tässä suhteessa pehmo ja kumpi kovis? Haastattelin tänään viimeistä kertaa Anna Paquinia ja Stephen Moyeria sarjan True Blood näyttelijöinä. Viimeinen kausi on jo purkissa, ja lähitulevaisuudessa pari aikoo lomailla lastensa kanssa ennen kuin he aloittavat eri projektien kehittämisen HBO-kanavalle. Annan uusi tukkatyyli on riemuhuuto vapaudelle ja sille, että hän saa värjätä hiuksensa minkä värisiksi haluaa. Kyllä, Anna on kovis, joka ei usko rakkauteen ensi silmäyksellä. Hän kehotti kysymään pehmokysymyksiä siipaltaan. 🙂