Katie Holmes kuin naapurintyttö

Tapasin tänään Katie Holmesin, ensimmäistä kertaa Hollywood-urani aikana. Kaikesta mediahuomiosta ja -haloosta huolimatta hän on sympaattinen, mukava kuin naapurintyttö. Tosin hän ei ole kuin kuka tahansa likka, vaan entinen Rouva Tom Cruise. Avioeron jälkeen hän on keskittynyt Suri-tyttären kasvattamiseen ja elokuvien kuvaamiseen. Hänet nähdään seuraavaksi leffoissa The Giver, Mania Days ja The Woman in Gold.
Tapasin tänään Katie Holmesin, ensimmäistä kertaa Hollywood-urani aikana. Kaikesta mediahuomiosta ja -haloosta huolimatta hän on sympaattinen, mukava kuin naapurintyttö. Tosin hän ei ole kuin kuka tahansa likka, vaan entinen Rouva Tom Cruise. Avioeron jälkeen hän on keskittynyt Suri-tyttären kasvattamiseen ja elokuvien kuvaamiseen. Hänet nähdään seuraavaksi leffoissa The Giver, Mania Days ja The Woman in Gold.