Erilaisia etsiviä

Colin Farrell – True Detective. Farrell on esittänyt usein lainvartijaa uransa aikana. Ennen True Detectiveä hän oli valmis pistämään pillit pussiin poliisina, mutta mehukas käsikirjoitus houkutteli hänet mukaan Nic Pizzolatton luomaan synkkään maailmaan. Kuva: HFPA
Colin Farrell – True Detective. Farrell on esittänyt usein lainvartijaa uransa aikana. Ennen True Detectiveä hän oli valmis pistämään pillit pussiin poliisina, mutta mehukas käsikirjoitus houkutteli hänet mukaan Nic Pizzolatton luomaan synkkään maailmaan. Kuva: HFPA
Colin Farrell – True Detective. Farrell on esittänyt usein lainvartijaa uransa aikana. Ennen True Detectiveä hän oli valmis pistämään pillit pussiin poliisina, mutta mehukas käsikirjoitus houkutteli hänet mukaan Nic Pizzolatton luomaan synkkään maailmaan. Kuva: HFPA

 

David Tennant – Broadchurch. Ennen hittirikossarja Broadchurchia Tennant esitti Doctor Whota. Kuva: HFPA
David Tennant – Broadchurch. Ennen hittirikossarja Broadchurchia Tennant esitti Doctor Whota. Hän kuvaa parhaillaan Jessica Jones -supersankarisarjaa. Kuva: HFPA

 

Ian McKellen – Mr. Holmes. McKellen nähdään seuraavaksi Sherlock Holmesina elokuvassa Mr. Holmes. Kuva: HFPA
Ian McKellen – Mr. Holmes. McKellen nähdään seuraavaksi Sherlock Holmesina elokuvassa Mr. Holmes. Kuva: HFPA

 

David Duchovny – Aquarius. Sarja sijoittuu 1960-luvun loppuun. Etsivä Sam Hodiak etsii kadonnutta tyttöä, joka on liittynyt Charles Mansonin seuraajiin. Duchovny kuvaa parhaillaan Salaisia kansioita. Kuva: HFPA
David Duchovny – Aquarius. Sarja sijoittuu 1960-luvun loppuun. Etsivä Sam Hodiak etsii kadonnutta tyttöä, joka on liittynyt Charles Mansonin seuraajiin. Duchovny kuvaa parhaillaan Salaisia kansioita. Kuva: HFPA