Kuka? No Tohtori, tietenkin

Tapasin Peter Capaldin San Diegossa, Comic-Conissa. Hän esittää Doctor Who -tieteissarjan pääosaa, Tohtoria. Hän on kahdestoista Tohtori brittiohjelmassa, jonka ensimmäinen jakso nähtiin vuonna 1963. ”Katsoin sarjaa nuorena ja se inspiroi minua ja kavereitani myös leikkeihin.” Vuosien aikana Dr. Who on kohonnut suosituksi kulttisarjaksi. ”Minua jännitti hypätä Tohtorin saappaisiin, sillä ohjelma on paljon suositumpi kuin mihin minä olen tottunut.” Kuva: HFPA
Tapasin Peter Capaldin San Diegossa, Comic-Conissa. Hän esittää Doctor Who -tieteissarjan pääosaa, Tohtoria. Hän on kahdestoista Tohtori brittiohjelmassa, jonka ensimmäinen jakso nähtiin vuonna 1963. ”Katsoin sarjaa nuorena ja se inspiroi minua ja kavereitani myös leikkeihin.” Vuosien aikana Dr. Who on kohonnut suosituksi kulttisarjaksi. ”Minua jännitti hypätä Tohtorin saappaisiin, sillä ohjelma on paljon suositumpi kuin mihin minä olen tottunut.” Kuva: HFPA