Kaksi aamua tähtijuhlaan

© HFPA
© HFPA

Kaksi aamua Golden Globe -gaalaan. Tässä on lista meidän tapahtuman palkintojen jakajista:

Jessica Alba, Christian Bale, Jason Bateman, Kristen Bell, Halle Berry, Josh Brolin, Sacha Baron Cohen, Bradley Cooper, Rosario Dawson, Robert Downey Jr., Megan Fox, Jamie Foxx, John Goodman, Jonah Hill, Kate Hudson, Jeremy Irons, John Krasinski, Lucy Liu, Eva Longoria, Tony Mendez, Lea Michele, Robert Pattinson, Julia Roberts, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Kiefer Sutherland, Dennis Quaid, Catherine Zeta-Jones, George Clooney, Will Ferrell, Nathan Fillion, Jennifer Garner, Jennifer Lopez, Debra Messing, Jeremy Renner, Amanda Seyfried, Jason Statham, Meryl Streep, Kerry Washington ja Kristen Wiig.

Kultainen maapallo -gaalaa nähdään 192 maassa. Arnold Schwarzenegger kommentoi HFPA:tä, eli toimittajajärjestöä joka ratkaisee juhlan voittajat, seuraavasti:

”Teillä oli jo 35 – 40 vuotta sitten ajatus, että amerikkalaiset elokuvat ovat tärkeitä maailmalla. Hollywoodissa ajatusta pidettiin silloin kummallisena ja sille naureskeltiin. Teidän visionne on toteutunut, 2/3-osaa lipputuloista tulee nykyään muualta kuin Yhdysvalloista. Te olette olleet oikeilla jäljillä alusta asti.”

Well, minä olen ollut järjestön jäsen vasta puolitoista vuotta, joten kiitän vanhempia kollegoitani, jotka ovat raivannet tietä ulkomaalaistoimittajille Hollywoodissa.